Barca ga traži, a on ni sam ne zna šta hoće

Sretan u Kini

Barca ga traži, a on ni sam ne zna šta hoće

D. Rakanović

Fudbaler kineskog Guangzhou Evergrandea Paulinho otkrio je da je njegov agent u pregovorima sa Barcelonom o potencijalnom transferu u Španiju. 

"Bili su u kontaktu sa mojim agentom. Barca je poslala ponudu. Veoma sam ponosan što gigant poput Barcelone je zainteresovan za moje usluge. Nema cijene za to", rekao je Paulinho. 

Brazilski reprezentativac je otkrio da je veoma sretan u Kini, kao i da ne zna šta će odlučiti vezano za nastavak karijere. 

"Trenutno sam veoma sretan sa životom i karijerom u Kini. Kada ste u situaciji u kojoj sam trenutno ja teško je donijeti odluku. Postoji mnogo stvari koje moram izvagati, a jedna od njih je i sreća. Moja porodica je sretna u Kini. Stvarno nam se sviđa gdje smo. Dopadaju nam se ljudi, kako stvari u klubu funkcionišu. Iskreno da kažem ne znam šta da radim", rekao je Paulinho. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Paulinho je prije četiri godine bio na pragu prelaska u Barcelonu, ali je njegov tadašnji klub Corinthians dogovorio transfer s Tottenhamom. 

U Londonu je proveo dvije sezone i gdje je postigao šest pogodaka.  Iz Tottenhama je na ljeto 2015. godine otišao u Kinu gdje je do sada osvojio čak šest trofeja i bio jedan od ključnih igrača ekipe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi