"Barcelona je imala ogromne ponude za Messija"

Benedito tvrdi

"Barcelona je imala ogromne ponude za Messija"

M. Šljivak

Kandidat za predsjednika Barcelone, Agusti Benedito, tvrdi da sadašnje rukovodstvo kluba želi prodati prvu zvijezdu Lionela Messija.

Iako aktuelno rukovodstvo tima tvrdi kako će Messi ostati do kraja karijere na Nou Campu, Benedito tvrdi kako im se ne treba vjerovati.

"Pokazali su u ranijim izjavama da im se ne treba vjerovati. Njihove riječi ponekad su drugačije od najavljenih", rekao je Benedito, te je dodao:

"Messi je imao velike ponude od ekipa iz drugih zemalja. Međutim, duboko vjerujem kako će do kraja ostati u Barceloni. Ovdje je od 13. godine i svi ga obožavaju", dodao je Benedito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.