Barcelona spremna prodati Ardu Turana

Nije se snašao na Nou Campu

Barcelona spremna prodati Ardu Turana

Turski reprezentativac Arda Turan veliko je razočarenje za sve navijače Barcelone kao i za ljude u klubu.

Bivši fudbaler Atletico Madrida je na Nou Camp stigao kao veliko pojačanje, na njegov debi se dugo čekalo ali on svojim igrama definitivno nije opravdao visoka očekivanja.

Arda Turan je u ovoj sezoni samo devet puta bio starter, a u cijeloj sezoni je odigrao skromnih 816 minuta uz dva postignuta pogotka, što je premalo za igrača koji je plaćen 34 miliona eura uz dodatne bonuse.

Turan se na Nou Campu nije najbolje snašao i sve su prilike da se tamo neće dugo zadržati. Inostrani mediji pišu da je Barcelona spremna saslušati ponude drugih klubova i na kraju prodati reprezentativca Turske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arda Turan ima 29 godina i u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Manisaspor, Galatasaray i Atletico Madrid, a za reprezentaciju svoje zemlje je ubilježio 89 nastupa uz 16 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi