Baš takav treba Wengeru: Ne igra, a sretan jer je u Arsenalu

Giroud neće da ide

Baš takav treba Wengeru: Ne igra, a sretan jer je u Arsenalu

E. Škorić

Olivier Giroud (31) nema pretjeranu želju da napusti Arsenal, koliko god ne bio u prvom planu kada je napad Topnika u pitanju.

Giroud se ljetos povezivao s Evertonom, West Hamom i Marseilleom, činilo se da će otići iz sjevernog Londona, no ostao je, a i dalje je pri stavu da mu je mjesto na Emiratesu.

Giroud je postigao 101 pogodak u 241 nastupu za Topnike od 2012. godine i ne misli da je njegovo vrijeme u Arsenalu završeno. 

"Siguran sam da me Wenger gledao protiv Velsa, pošto je igrao i Ramsey. On me uvijek podržava i postoji obostrano povjerenje. Ima vjeru u mene i pokušavam da mu se odužim kad god sam na terenu", priznao je Giroud, koji je postigao gol protiv Velsa u prijateljskom meču u petak.

"Obično manje igram u Arsenalu, ali pokušavam da zadržim visoku efikasnost. To mi je najvažnije. I dalje vjerujem u svoj kvalitet i imam puno ciljeva s Arsenalom, tako da idem naprijed sa željom da što više napravim", dodao je Giroud, koji ove sezone znatno manje igra pored Alexandrea Lacazettea i Alexisa Sancheza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi