Begović: Radujem se uzbudljivoj sezoni

Zmaj se priključio pripremama Stokea

Begović: Radujem se uzbudljivoj sezoni

Fudbaleri Stoke Cityja već su odavno u trenažnom procesu o sklopu priprema za novu sezonu, a danas im se i zvanično priključio naš reprezentativni čuvar mreže Asmir Begović.

Golmanu Lončara zbog nastupa na Mundijalu i dugih priprema za isti klub je dozvolio nešto duži odmor kako bi sjajni bh. golman u potpunosti napunio baterije za novu napornu sezonu engleske Premier lige.

Iako se dosta pisalo da bi Begović mogao napustiti Britannia stadion, a kao moguća destinacija spominjao se čak i Real Madrid, stasiti Trebinjac će po svemu sudeći i naredne sezone igrati u dresu Stoke Cityja.

Da se priključio treninzima svog kluba svjedoči i status na Begovićevom zvaničnom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sjajno je ponovo biti sa timom i upoznati nove saigrače. Radujem je uzbudljivoj sezoni", napisao je Asmir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.