Begović u paketu sa Akeom napušta Chelsea?
Foto: EPA

U Bournemouthu se spremaju ponuditi 25 miliona funti

Begović u paketu sa Akeom napušta Chelsea?

U Bournemouthu su uvjereni da postoji velika mogućnost da na sljedećem prelaznom roku, u svoje redove, dovedu dva igrača Chelseaja.

Asmir Begović i holandski defanzivac Nathan Ake su na samom vrhu liste želja trenera Bournemoutha, Eddija Howea. Prema pisanju britanskih medija Bournemouth je spreman izdvojiti 25 miliona funti za Chelseajev dvojac.

Ake je već boravio u ekipi Bournemoutha na posudbi. On je za ovaj klub odigrao 10 utakmica prije nego što ga je Conte u januaru vratio u Chelsea.

Međutim, nakon povratka u London on je odigrao samo tri kup utakmice, uključujući i polufinale FA Kupa protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Howe je u prošlosti već pokušavao dovesti Asmira Begovića u Bournemouth, a čini se da njegov interes za bh. golmana nije opao. Kako Begović nije uspio da se izbori za mjesto u prvih 11 u Chelseaju njegov odlazak se čini sve izglednijim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi