Belgijanci otkrili novi klub Edena Hazarda
Foto: EPA

Hazard seli u Real

Belgijanci otkrili novi klub Edena Hazarda

M. Šljivak

Belgijski mediji otkrili su novi klub Edena Hazarda.

Prva zvijezda Chelseaja se u proteklim mjesecima povezivala s prelaskom u Real Madrid, a kako stvari stoje, to će se na kraju i desiti.

Sport/Voetbalmagazine je u današnjem izdanju objavio fotografiju Hazarda u dresu Kraljeva, a citirana je i njegova navodna izjava.

"Moj plan. Želim osvojiti titulu prvaka sa Chelseajem, zatim titulu najboljeg igrača Premier lige, a zatim potpisati za Real i osvojiti Zlatnu loptu. Karijeru bih želio završiti u PSG-u", navodna je izjava Edena Hazarda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom na to da se 26-godišnji Hazard odavno povezuje s kraljevskim klubom, ne bi čudilo i da do transfera na kraju i dođe, a da li će se to desiti ovog ljeta, ostaje nam da vidimo.

Ugovor reprezentativca Belgije sa Plavcima veže do ljeta 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti