Benitez: Poraz od Barcelone nije ostavio traga

Real savladao Shakhtar

Benitez: Poraz od Barcelone nije ostavio traga

Fudbaleri Real Madrida upisali su pobjedu u petom kolu grupne faze Lige prvaka, savladavši na gostujućem terenu ukrajinski Shakhtar rezultatom 4:3. 

Kraljevski klub je tri pogotka primio u samom finišu utakmice, ali je ipak uspio slaviti i zadržati lidersku poziciju u grupi A sa tri boda više u odnosu na PSG.

"Najbitnije je da smo većinu utakmice igrali sjajno i da smo osvojili grupu nakon pet kola. Ipak, jasno je i da trebamo kontrolisati utakmicu. No, odlazim iz Ukrajine sa pozitivnim osjećajem. Dobro smo reagovali nakon visokog poraza od Barcelone", kazao je trener Rafael Benitez nakon utakmice.

Na pitanje da li mu je bilo hladno samo u odijelu na dva stepena ispod nule, Benitez je odgovorio u svom stilu:

"Dobro podnosim hladnoću, ali sada sam još bio potpuno koncentrisan na utakmicu pa nisam niti shvatio koliko je hladno", istakao je trener Reala. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.