Bernardeschi karijeru nastavlja u Francuskoj?

PSG završio posao?

Bernardeschi karijeru nastavlja u Francuskoj?

E. Čaušević

Mladi fudbaler Fiorentine, Federico Bernardeschi, nalazi se u centru pažnje italijanskih medija zbog navodnog odlaska iz Firence.

Italijanski mediji prenijeli su danas da će Bernardeschi najvjerovatnije u januaru napustiti Fiorentinu, te da će svoju karijeru nastaviti u Francuskoj. Ovaj 22-godišnji fudbaler ima ponudu PSG-a i poručio je čelnicima kluba da želi da igra za ovaj klub.

Bernardeschi je velika nada italijanskog fudbala, a interes su za njega pokazali Juventus, Inter i Chelsea. Ipak, čini se da je novčana ponuda PSG jedina koja je zadovoljila Fiorentinu i fudbalera.

Iako se špekuliše da je ovaj posao završen morat ćemo sačekati zvaničnu potvrdu obje ekipe. Football Italia navodi da će Fiorentina pokušati "nagovoriti" PSG da ovaj fudbaler ostane u ovom klubu do kraja sezone na posudbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi