Bešić u prvoj postavi, Džeko ne konkuriše za meč

Sastaju se Everton i City

Bešić u prvoj postavi, Džeko ne konkuriše za meč

Od 16 sati će se u okviru  21. kola engleskog Premiershipa sastati Everton i Manchester City.

Trebao je to biti duel dvojice bh. reprezentativaca, Muhameda Bešića i Edina Džeke, ali do tog okršaja neće doći.

Iako je bilo najavljivano da bi Džeko mogao zaigrati nakon povrede, naš kapiten se nije dovoljno oporavio pa neće konkurisati za ovaj meč. Da utakmica ipak bude zanimljiva navijačima u BiH pobrinuo se trener Martinez koji je našeg Muhameda Bešića uvrstio u prvu postavu.

Everton će početi u sastavu: Robles, Coleman, Jagielka, Stones, Baines, Barry, Bešić, McGeady, Naismith, Barkley i Lukaku dok će za City na teren istrčati: Hart, Clichy, Mangala, Demichelis, Zabaleta, Fernado, Fernandinho, Nasi, Silva, Navas i Jovetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.