Bičakčić odbio novi ugovor Hoffenheima

Bh. fudbaler seli u Englesku?

Bičakčić odbio novi ugovor Hoffenheima

E. Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Hoffenheima, Ermin Bičakčić, ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti njemačku ekipi.

Posljednjih sedmica dosta se piše o tome da će Bičakčić na kraju sezone napustiti Hoffenheim, te da će karijeru nastaviti u Engleskoj. Navodno, bh. fudbaler ima ponude Stokea i WBA.

U prilog ovim pričama ide i pisanje engleskog "Talksporta" da je Bičakčić odbio produžiti ugovor sa Hoffenheimom. Sadašnji ugovor bh. reprezentativca ističe na ljeto sljedeće godine. Hoffenheim će ovog ljeta sigurno pokušati zaraditi na Bičakčiću koji bi narednog ljeta bio slobodan igrač.

Bičakčić je u Hoffenheim stigao na ljeto 2014. godine iz Braunschweiga za dva miliona eura. Njemački klub bi u slučaju prodaje ovog igrača mogao zaraditi oko četiri miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naš 26-godišnji reprezentativac ove sezone je pružio nekoliko sjajnih partija, a na kraju je s ekipom uspio izboriti opstanak u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti