Bielsa spreman voditi Inter, ali pod jednim uslovom

Bielsa u Interu?

Bielsa spreman voditi Inter, ali pod jednim uslovom

E. Škorić

Argentinac Marcelo Bielsa spreman je da preuzme Inter, no ima jedan uslov…

Bielsa nema ništa protiv da naslijedi Roberta Mancinija na klupi italijanskog kluba, no sa sobom želi da dovede trojicu nogometaša Marseillea.

Argentianc je već održao tajne sastanke sa sportskim direktorom Intera Pierom Auziliom, kako bi dogovorili posao na ljeto.

Prema pisanju italijanskih medija, Bielsa želi da u Inter povede napadača Andre-Pierrea Gignaca, defanzivca Benjamia Mendyja i veznjaka Floriana Thauvina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.