Bild: Salihović ovog ljeta napušta Hoffenheim?

Ugledni list tvrdi

Bild: Salihović ovog ljeta napušta Hoffenheim?

Igrač sa najdužim stažom u timu Hoffenheima je naš Sejad Salihović. Jedan od kapitena kluba iz Sinsheima u Hoffenheim je dospio 2006. godine dok je Hoffenheim nastupao čak u trećem njemačkom rangu.

Nakon osam punih godina, čine da je došlo vrijeme za rastanak, navodi njemački Bild. Prema istom izvoru Salihović je željan promjene, a dobra prilika da na sebe skrene pažnju je i Mundijal na kojemu će po prvi put nastupiti u dresu Bosne i Hercegovine.

„Sad razmišljam samo o Svjetskom prvenstvu. Ljudi svašta govore, ali ja o tome pojma nemam,“ zagonetno je za Bild kazao Salihović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.