Bilić u West Ham dovodi svjetski poznatog napadača?

West Ham se pojačava?

Bilić u West Ham dovodi svjetski poznatog napadača?

Hrvatki nogometni stručnjak Slaven Bilić odlučan je u namjeri da barem jedno veliko fudbalsko ime ovog ljeta dovede u West Ham.

Ova ekipa bila je zainteresovana za Zlatana Ibrahimovića i Edina Džeku, ali čini se da će njihov napad na kraju pojačati Mario Gomez iz Bešiktaša.

Gomez je iza sebe imao sjajnu sezonu u Turskoj, a na Euru pruža fantastične partije za Elf, pa je ponovo privukao pažnju najboljih svjetskih timova.

Engleski mediji prenose da će Bilić učiniti sve da ga dovede u London i da bi pregovori mogli početi odmah nakon završetka Eura u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Gomez u Bešiktaš stigao prošlog ljeta iz Fiorentine, a da je prije toga nastupa za Bayern Minhen i Stuttgart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi