Blind se transferom vraća u surovu realnost?

Povratak u bivši tim

Blind se transferom vraća u surovu realnost?

Holandski fudbaler Daley Blind mogao bi na kraju ove sezone napustiti Manchester United.

Blind je fudbaler kojeg navijači kluba sa Old Trafforda baš i ne cijene previše jer ga smatraju za jednu od slabijih karika u timu, a čini se kako bi se on na kraju sezone mogao vratiti u ekipu Ajaxa.

Upravo iz Ajaxa je ovaj 27-godišnji fudbaler na ljeto 2014. godine stigao u Manchester United, ali se na Teatru snova baš i nije proslavio. Blinda ugovor za United veže na još jednu sezonu i u Ajaxu smatraju da bi upravo ta činjenica mogla da im olakša posao kada je u pitanju dovođenje ovog igrača jer cijena vjerovatno neće biti prevelika.

Blind je ove sezone odigrao 18 mečeva za Manchester United u Premiershipu te je postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi