Boakye ispalio projektil za vodstvo Crvene Zvezde
Foto: Screenshot

Beograđani vode u Kolnu

Boakye ispalio projektil za vodstvo Crvene Zvezde

Crvena Zvezda u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope gostuje u Kolnu, a beogradska ekipa je uspjela stići do vodstva od 1:0.

Koln za sada igra podređenu ulogu u ovom susretu, a Crvena Zvezda je od početka utakmica uspjela stvoriti nekoliko sjajnih prilika. 

U sedmoj minuti je Guelor Kanga uspio zaobići golmana Kolna, ali je promašio okvir gola. Fudbaleri Zvezde su imali još nekoliko odličnih prilika, ali ih nisu uspjeli iskoristiti.

Ipak, u 30. minuti Richmond Boakye se odlično snalazi, prima loptu na nešto više od 20 metara od gola Kolna, okreće se i upućuje fantastičan udarac, te donosi vodstvo svojoj ekipi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi