Bony se slikao sa dresom Cityja, Džeki konkurencija

Slika govori hiljadu riječi

Bony se slikao sa dresom Cityja, Džeki konkurencija

Nakon što su iz Fudbalskog saveza Obale Slonovače jutros saopštili informaciju da je Wilfried Bony potpisao za Manchester City, internetom se proširila i fotografija sjajnog napadača sa dresom svog novog kluba nastala na pripremama reprezentacije za Afrički kup Nacija.

Dojučerašnji fudbaler Swanseaja finalizirao je transfer u Manchester City vrijedan 28 miliona funti a na dresu će nositi broj 14 a fotografija koja dolazi iz Afrike otklonila je sve sumnje u istinitost transfera. Jedan od najboljih napadača Premiershipa će se tako i definitivno vrlo brzo pridružiti aktuelnim prvacima lige koji i ove sezone pretenduje na sami vrh.

Ostaje da se vidi kako će se dolazak Bonyja odraziti na Edina Džeku. Naš napadač mogao bi ponovo postati treća napadačka opcija Građana što mu svakako ne ide u prilog.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.