Chelsea preko Shrewsburyja do četvrtfinala

Chelsea među osam

Chelsea preko Shrewsburyja do četvrtfinala

M. Šljivak
Teme:

Fudbaleri Chelseaja plasirali su se u četvrtfinale Capital One Kupa nakon što su večeras kao gosti savladali Shrewsbury s 2:1.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova u nastavku su viđena čak tri.

Didier Drogba je u 48. minuti pogodio za vodstvo Chelseaja od 1:0, da bi Mangan samo tri minute po ulasku u igru u 77. minuti pogodio za poravnjanje rezultata na 1:1.

Međutim, samo četiri minute kasnije Chelsea autogolom Grandisona dolazi do pobjede i prolaza u četvrtfinale...

Dalje ide i ekipa Bournemoutha koja je s 2:1 savladala na svom terenu West Bromwich Albion s 2:1, dok je prolaz dalje osigurao i Sheffield United pobjedom na gostovanju nad MK Donsom.

Capital One Kup:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Shrewsbury - Chelsea 1:2 (Mangan 77' / Drogba 48', Grandison 81')
Bournemouth - WBA 2:1 (O'Kane 49', Wilson 86' / Elphick 85')
MK Dons - Shefffield 1:2 (Afobe 67'p / Higdon 86', 90+3')

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.