Chicharito priznao da ima nekoliko ponuda iz Italije

Meksikanac na meti mnogih klubova

Chicharito priznao da ima nekoliko ponuda iz Italije

E. Čaušević

Napadač Bayer Leverkusena, Javier Hernandez, ove sezone pruža sjajne partije, te se nalazi na meti brojnih evropskih klubova.

Chicharito je pred početak ove sezone stigao u Leverkusen iz Manchester Uniteda i odigrao je nekoliko sjajnih utakmica. Meksikanac je priznao da ima dosta ponuda, a najviše od klubova iz Italije.

"Istina je da imam dosta ponuda. Iz italije se javilo najviše klubova, a kontaktirali su me Juventus, Roma, Inter, Milan i Lazio. Ipak, želim da ostanem u Bayeru jer su oni u Ligi prvaka i odlično mi je ovdje", rekao je Chicharito.

Meksički fudbaler je dodao da je u Leverkusenu napokon dobio sve što je tražio mnoge sezone u Unitedu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Imam ugovor do 2018. godine, ali se nadam da ću ga uskoro produžiti. Ovaj klub mi je pružio sve o čemu sam nekada sanjao. Igramo Ligu prvaka i imam dobru platu. Ništa više mi ne treba", dodao je Chicharito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi