Cijeli svijet se smije Sanchezovoj lošoj glumi
Foto: EPA

Sanchez sigurno ne bi mogao osvojiti Oscara

Cijeli svijet se smije Sanchezovoj lošoj glumi

D. Rakanović

Arsenal je večeras savladao Leicester sa minimalnih 1:0 u okviru 28. kola Premier lige. 

Jedini pogodak na utakmici pao je u 86. minuti kada je Nacho Monreal šutirao sa ivice kaznenog prostora, a lopta se od stopera Leicestera Roberta Hutha odbila u mrežu nemoćnog Caspera Schmeichela. 

Smješan detalj obilježio je finiš utakmice, Leicester imao aut koji je pokušao izvesti Christan Fuchs, dok je Alexis Sanchez ometao izvođenje lopte. Fuchs je izveo loptu, ali je pogodio Sancheza u rame, koji je tek nakon nekoliko sekundi se sjetio i pao kao pokošen na teren držeći se za glavu.

Nakon ovog poteza društvene mreže su se užarile sa komentarima o Sanchezu. Mnogi nisu bili oduševljeni potezom Čileanca, pa su ga, između ostalih, prozvali patetičnim curicom i klovnom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U video prilogu pogledajte ovaj detalj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi