Ćiro u svom stilu: Skačem u more ako pobijedim Dinamo

Zadar dočekuje Dinamo

Ćiro u svom stilu: Skačem u more ako pobijedim Dinamo

Zadar će u okviru 12. kola hrvatskog nogometnog prvenstva ugostiti Dinamo, a ovo će ujedno biti i veliki okršaj između Miroslava Blaževića i Zdravka Mamića.

Popularni Ćiro u svom stilu spremio je poseban plan i veselje nakon velike utakmice na Stanovima.

"Kupio sam posebno odijelo koje, kad se smoči, ostaje isto kao kad je suho. E, u tom odijelu ću voditi utakmicu. Pobijedimo li, u njemu ću skočiti u more i okupati se od sreće. Naši navijači bi se mogli okupati u kupaćim gaćicama, a ja ću u odijelu", otkrio je Ćiro.

A u slučaju remija? Zar nije to kao pobjeda? 

"U slučaju remija skidam sako i skačem u košulji i hlačama. Dinamo je favorit i meni treba čudo kako bih pobijedio tako veliku ekipu", rekao je Ćiro u izjavi za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.