Cocaliću 90 minuta u pobjedi Mechelena

Savladan St. Gilloise

Cocaliću 90 minuta u pobjedi Mechelena

Mechelen našeg Edina Cocalića savladao je St. Gilloise u okviru doigravanja za plasman u Evropsku ligu. 

Nakon 90 minuta igre Mechelen je slavio s minimalnim rezultatom 1:0, a jedini gol na utakmici viđen je u 37. minuti kada je mrežu gostiju zatresao Jordy Peffer. 

Tokom cijele utakmice Mechelen je dominirao, stvorio je brojne šanse pred gostujućim golom, ali na kraju je izostala realizacija, pa se ispostavilo da je Pefferov gol bio ujedno odlučujući. 

I ovoga puta bh. reprezentativac Edin Cocalić je odigrao kompletan meč za Mechelen, koji u grupi A play-offa za Evropsku ligu zauzima drugu poziciju s tri boda manje od prvoplasiranog St. Truidena. 

Od ostalih mečeva u Belgiji, Lierse je na domaćem terenu izgubio od St. Truidena sa 3:1, a istim rezultatom St. Liege je slavio protiv Waasland-Beverena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti