Costa: Conte me obavijestio SMS-om da ne računa na mene

Španski napadač napušta Stamford Bridge

Costa: Conte me obavijestio SMS-om da ne računa na mene

D. Rakanović

Napadač Chelseaja Diego Costa tvrdi da ga je menadžer Plavaca Antonio Conte obavijestio da nije u njegovim planovima. 

Ovaj 26-godišnji napadač koji je postigao 26 pogodaka u 46 utakmica u Premier ligi prošle sezone, rekao je da je Conte poslao SMS poruku u kojoj je jasno rekao da ne računa na njega u narednoj sezoni. 

"Dobio sam kratak SMS od Contea u kojem me obavijestio da ne računa na mene naredne sezone. Proslijedio sam poruku čelnicima kluba, ali je jasno da me trener ne želi, a kada je tako, onda moram da tražim novu sredinu", rekao je Costa.

On je sam izjavio da bi se volio vratiti u Atletico Madrid, ali je problem što su Madriđanima zabranjeni transferi, tako da će Costa vjerovatno karijeru nastaviti negdje drugo. Mediji već duži vremenski period špekulišu o prelasku Coste u Kinu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi