Coutinho otvorio dušu: Svi znaju šta želim
Foto: EPA

Želio u Barcelonu

Coutinho otvorio dušu: Svi znaju šta želim

E. Škorić

Philippe Coutinho je bio korak od Barcelone, ali transfer ljetos nije ostvaren i primoran je sezonu provesti na Anfieldu.

Coutinho se dugo vremena povezivao s katalonskim divom, ali je još uvijek član Liverpoola i nakon duže vremena je opet zaigrao, u remiju protiv Burnleyja (1:1). 

ESPN-ov novinar je imao priliku da razgovara s Coutinhom, pa je ovaj objasnio kakva je situacija povodom glasina o Barceloni.

"To je bila ponuda za posao, kao i svaka druga, ali ponekad ste zainteresovani, a ponekad ne. U mom slučaju, svi znaju da sam zainteresovan da idem u Barcelonu, kao i moja porodica. Ali, kako sam uvijek rekao, igranje za Liverpool je velika čast i ovaj klub je poznat širom svijeta. Ostajem ovdje i dat ću sve od sebe, kao i uvijek", rekao je Coutinho, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li sam uznemiren zbog prošlog mjeseca? Bilo mi je teško kao što sam već rekao, ali čast je igrati za Redse. Miran sam i skoncentrisan na ono što dolazi. Želim da ovaj tim ima uspješnu sezonu".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi