Cristiano Ronaldo će igrati u Njemačkoj

Portugalac spreman za duel sa Milionerima

Cristiano Ronaldo će igrati u Njemačkoj

Carlo Ancelotti, talijanski stručnjak na klupi madridskog Reala saopštio je spisak igrača na koje računa u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka u Dortmundu protiv Borussije. 

Real Madrid je u subotu u okviru 32. kola španske Primere na Anoeti u San Sebastian slavio protiv Real Sociedada rezultatom 4:0. Golove za ekipu Carla Ancelottija postigli su Illarramendi, Bale, Pepe i Morata. U duelu protiv Baskijaca na terenu nije bilo najboljeg fudbalera Kraljeva, Cristiana Ronalda, kojeg je Talijan odlučio odmoriti. 

Međutim iako su Madriđani na Santiago Bernabeu stadionu slavili sa visokih 3:0 protiv Borussije Dortmund, Ronaldo će biti u konkurenciji za duel na Signal Iduna Parku. Osim Ronalda duel u San Sebastianu propustio je i Fabio Coentrao, a i on se našao na spisku Ancelottija za duel sa Milionerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.