Čuka počinje igrati po uzoru na Atletico Madrid

Brđani dobili plan rada Jorgandžija

Čuka počinje igrati po uzoru na Atletico Madrid

D. Vejo

Trener omladinskih kategorija Čukaričkog  Veličko Kaplanović, predhodnih dana boravio je u društvu Diega Simeona i njegovih igrača.

Povod tome, jeste poziv štopera Atletica Crnogorca Stefana Savića kojeg je upravo Kaplanović učio prvim fudbalskim koracima, a koji pruža sjajne partije u crveno-bijelom dresu.

Tokom razgovora sa Jorgandžijama, Kaplanović je od iskusnog Choloa, dobio prigodan poklon. Riječ je o planu rada omladinskih škola madridskog kluba.

Kako kaže, to će mu dobro doći.

"Samo pozitivne utiske nosim iz Madrida. Simeone je sjajan trener, ali i čovjek. Dobio sam plan rada njihovih omladinskih kategorija, što ćemo svakako upotrijebiti u našem radu", kazao je Kaplanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi