Čustović osvojio bod na gostovanju u Liježu

Preporodio Oostende

Čustović osvojio bod na gostovanju u Liježu

Oostende kojeg vodi mladi bh. trener Adnan Čustović osvojio je večeras bod na gostovanju kod Standarda.

U okviru 15. kola belgijskog šampionata Oostende se uspio odbraniti protiv favorizovanog Standarda i na kraju u Liježu osvojili zlata vrijedan bod u borbi za opstanak, a konačan rezultat susreta glasio je 0:0. 

I dok su pogoci izostali, crveni kartoni nisu, pošto je glavni sudija ovog meča ranije pod tuš poslao domaćeg nogometaša Juniora i gostujuće Capona i  Vandendriesschea. 

Nekadašnji bh. reprezentativac Adnan Čustović je u potpunosti preporodio Oostende. Pod njegovim vodstvom klub je počeo bilježiti bolje rezultate, nanizao je tri pobjede u ligi, a sada je došao i remi na teškom gostovanju. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Nakon ovog remija Oostende trenutno u Jupiler ligi zauzima 13. poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi