"Da me više nikada nisi uveo u igru kada je već sve gotovo!"

Cerci poručio Inzaghiju

"Da me više nikada nisi uveo u igru kada je već sve gotovo!"

Italijanski SKY Sport javlja da je fudbaler Milana Alessio Cerci bio izrazito nezadovoljan zbog toga što je protiv Cesene u igru ušao onda kada je ona već bila rezultatski rješena.

Novinar Sandro Sabatini piše o tome da je Cerci povodom toga imao nešto poručiti treneru Inzaghiju.

"Nemoj me više nikada uvoditi u igru kada utakmica već bude riješena! Ne pokušavaj to, sljedeći put kada budeš uvodio nekoga u igru posljednje četiri minute neka to bude neko drugi, a ne ja", navodno je Cerci poručio svom treneru.

Milan je protiv Cesene slavio sa 2:0, a Alessio Cerci je u igru ušao u 86. minuti kao posljednji Inzaghijev džoker sa klupe.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija iz Milana povodom posljednjih dešavanja na relaciji Cerci - Inzaghi i kako će biti protumačeno fudbalerovo nepoštivanje svog trenera i njegovih odluka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.