De Gea: Sretan sam što igram za Manchester United

Golman govorio za zvanični sajt kluba

De Gea: Sretan sam što igram za Manchester United

Španski golman koji brani boje Manchester Uniteda David de Gea brani sve bolje u zadnje vrijeme i jedan je od najboljih golmana na svijetu.

Posljednjih mjeseci često se spominjalo da će on napustiti Crvene đavole i preći u redove Real Madrida, ali De Gea je za zvaničnu stranicu Manchester Uniteda poručio da je veoma sretan što igra za ovaj klub.

"Osjećam se veoma lijepo na terenu. Veoma sam sretan što igram za Manchester United i Španiju. Osjećam da mi ide veoma dobro i želim ovaj nivo održati do kraja sezone", poručio je De Gea.

Podsjetimo da je Manchester United trenutno čak 17 mečeva bez poraza, a De Gea poručuje da moraju zadržati ovaj nivo i ostati fokusirani. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve je lako kada pobjeđujete i kada ste u dobrom nizu rezultata. Pobjeđujete, odnosno nikada ne gubite i svi su sretni i sve je lako. Sada moramo ostati fokusirani i nastaviti ovako", poručio je De Gea.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi