De Laurentiis: Ibrahimović je moje pojačanje iz snova

Otkrio za španske medije

De Laurentiis: Ibrahimović je moje pojačanje iz snova

E. Čaušević

Napoli večeras igra na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka.

Predsjednik italijanske ekipe Aurelio De Laurentiis danas je govorio za španske medije, te je otkrio koje je njegovo pojačanje iz snova. Pored toga, ADL je govorio i o Gonzalu Higuainu koji je prošlog ljeta odlučio napustiti Napoli i karijeru nastaviti u Juventusu.

"Moje pojačanje iz snova? Uvijek pokušavam da dovedem igrača kojeg želim. No, postoji jedan kojeg nisam uspio dovesti iako sam pokušao dosta puta. To je Zlatan Ibrahimović. S njim sa večerao jednom u Los Angelesu i zaista je sjajan čovjek prije svega. Ipak, nisam uspio da ga nagovorim da zaigra za Napoli", rekao je De Laurentiis, te dodao:

"Doveli smo Higuaina iz Reala i pokazao se kao veliko pojačanje. Mogao je biti legenda u Napulju kao Maradona, ali je on odlučio da bude suprotno od toga. To je njegov izbor i više ne želim da komentarišem te stvari".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

De Laurentiis je na kraju rekao da vjeruje da Napoli može izbaciti Real Madrid iz Lige prvaka jer je u ovom takmičenju sve moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi