De Vrij stigao u Rim, uskoro zvanično postaje igrač Lazija

Iz Feyenoorda u Rim

De Vrij stigao u Rim, uskoro zvanično postaje igrač Lazija

Teme:

Dojučerašnji fudbaler Feyenoorda, Stefan de Vrij, pojačao je ekipu Lazija i tako postao najbolje pojačanje rimskog kluba u ovom prelaznom roku.

De Vrij je bio dugo povezivan sa Unitedom, ali se ipak odlučio za dolazak u Rim. Lazio je ovog igrača platio 8,5 miliona eura i može se reći da je dobro prošao, budući da je Holanđanin odličan fudbaler i da ima sjajnu budućnost. De Vrij igra na mjestu stopera i ima 22 godine. a istakao se svojim igrama na Svjetskom prvenstvu. U dresu Oranja je bio sjajan a upravo su te partije bile njegova najbolja preporuka.

De Vrij je stigao u Rim gdje ga je dočekalo na desetine oduševljenih navijača koji su pozdravili njegov dolazak. Uskoro se očekuje i zvanični potpis ugovora i predstavljanje ovog fudbalera, koji bi vrlo lako mogao biti posljednje novo ime u Laziju pred novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.