Di Maria: Ibra je na istom nivou s Leom i Cristianom
FOTO: EPA

Di Maria ima samo riječi hvale za Zlatana

Di Maria: Ibra je na istom nivou s Leom i Cristianom

A. Beganović

Ovog ljeta redove francuskog prvaka PSG-a pojačao je sjajni argentinski fudbaler Angel Di Maria.

Ovog ljeta redove francuskog prvaka PSG-a pojačao je sjajni argentinski fudbaler Angel Di Maria.

Di Maria je u svojoj karijeri imao priliku da igra zajedno sa po mnogima dvojicom najboljih svjetskih fudbalera, Lioneleom Messijem i Cristianom Ronaldom.

I nakon što je na treninzima proveo nekoliko sedmica sa Zlatanom Ibrahimovićem, Di Maria je istakao da je švedski napadač na istom nivou kao Messi i Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kao što znate, imao sam priliku igrati s Leom i Cristianom, a sada igram sa Ibrom. Iskreno, impresioniram sem njegovim znanjem. On je na istom nivou s Leom i Cristianom", izjavio je argentinski fudbaler PSG-a.

Podsjetimo, PSG se nakon pet odigranih kola sa 13 osvojenih bodova nalazi na čelu tabele freancuskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti