Di Maria odlazi iz PSG-a?

Očajan ove sezone

Di Maria odlazi iz PSG-a?

Francuski mediji tvrde da Angel Di Maria razmišlja o napuštanju Paris Saint-Germaina.

Argentinac prolazi kroz težak period u karijeri. Igra loše i nikako ne uspjeva da se uklopi u sistem novog trenera Unaija Emeryja, a to se itekako održava na rezultate koje Paris Saint-Germain ostvaruje ove sezone. 

Di Maria je u Francusku stigao prošlog ljeta za svotu od 44 miliona eura i uz Cavanija je najkusplje pojačanje u historiji kluba, a opravdani novac dosad nije opravdao i vrlo lako bi mogao na zimu promijeniti sredinu. 

Za Di Mariju ponuda sigurno neće nedostajati. Za njegove usluge od ranije je zainteresovan Bayern, međutim nije tajna da indiferentni nisu ni Italijani. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi