Direktor Zvezde: Vučić nam je davao snagu
Foto: EPA

Zvezdan Terzić nakon plasmana u Ligu Evrope

Direktor Zvezde: Vučić nam je davao snagu

Crvena Zvezda je sinoć u Beogradu uspjela savladati ruski Krasnodar i plasirati se u grupnu fazu Lige Evrope. Beograđani su slavili na svom stadionu rezultatom 2:1, što je bilo dovoljno za prolaz s obzirom da je prvi meč u Rusiji završen rezultatom 3:2 u korist Krasnodara.

Nakon plasmana u grupnu fazu Lige Evrope u Beogradu se slavilo dugo u noć, a oduševljen uspjehom svoje ekipe bio je i generalni direktor Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić.

"Veliki uspjeh Crvene Zvezde, ovo je početak nove historije našeg kluba. Idemo stazama slavnih prethodnika, biće Zvezda ponovo evropski velikan. Radovat će se srpski narod ponovo kao nekad", prenosi B92 Terzićevu izjavu.

Terzić je iskoristio ovu priliku i da se zahvali predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, na svesrdnoj podršci klubu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On nam je davao snagu kada smo posustajali. Ovo je i njegov trijumf", istakao je Zvezdan Terzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi