Dnipro slavi Shakhova i historijski uspjeh

Plasirali se u polufinale

Dnipro slavi Shakhova i historijski uspjeh

Svemu dođe kraj, pa tako i seriji Club Bruggea bez poraza u Evropskoj ligi. Belgijski tim je večeras posustao protiv Dnipra, koji slavi Skakhova i najveći uspjeh u historiji kluba.

Dnipro je bio bolji većim dijelom utakmice, ali se na momenat odluke čekalo do samog kraja. Igrao se 82. minut kada je već pomenuti Skakhov  pogodio za 1:0 nakon što je lopta okrznula jednog fudbalera gostiju.

Nakon toga su uslijedili napadi belgijskog kluba, ali do poravnanja večeras nisu mogli.

Nakon 0:0 iz prve utakmice, jedan gol je bio i više nego dovoljan Dnipru da dođe do pravog podviga kakvom se nisu nadali ni najoptimističniji navijači ovog kluba.

Evropska liga, 1/4 finala:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dnipro - Club Brugge 1:0 


Goal Skakhov - Dnipro 1-0 Club Brugge - 23-04-2015 by Video-Sports

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti