Donnarumma otpustio Raiolu?!

Mijenja agenta

Donnarumma otpustio Raiolu?!

E. Škorić

Prema izvještajima iz Italije, Gianluigi Donnarumma navodno je otpustio Minu Raiolu.

Mino Raiola se bavio karijerom Donnarumme i kada je objavio da mladi golman neće produžiti ugovor sa Milanom, napravio je 18-godišnjaku pakao od života. Donnarumma je proglašem izdajicom i plaćenikom, no čini se da je ovaj golman ipak Rossoner i da će produžiti ugovor.

I trrener Milana Vincenzo Montella išao je u Donnarumminu porodičnu kuću i čini se da je uzrok svih problema Raiola, koji je svog rođaka Enza poslao danas u Poljsku kako bi se sastao s Donnarummom pred večerašnji meč Italije i Njemačke na U21 prvenstvu Evrope.

Enzo i Mino žele da ubijede Donnarummu da ode u Real Madrid za bogatu ponudu, ali Donnarumma želi sam da donese odluku i navodno je njegova porodica složna da bi on trebao da promijeni agenta i da bi trebao da se zahvali Raioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, prethodno je zvijezda Napolija Marek Hamšik prije nekoliko godina otpustio Raiolu, koji je očigledno želio da zaradi bogatstvo preko njegovih leđa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi