"Došao bih po njega autom u Rim, samo da pristane"

Rudi Garcia želi Strootmana u Marseilleu

"Došao bih po njega autom u Rim, samo da pristane"

M. Šljivak

Nekadašnji trener Rome Rudi Garcia koji sada vodi ekipu Marseillea, želio je u januaru na Velodrome dovesti veznjaka Rome Kevina Strootmana.

Holandskog fudbalera ugovor s Vučicom veže do 2018. godine, a kako je to bilo poznato Garciji, pokušao je Strootmana u januaru dovesti u svoj tim.

Međutim, ponuda francuskog velikana je odbijene.

"Da li smo pokušali dovesti Strootmana? Da, jesmo, ali na kraju ga je bilo nemoguće dovesti. Ne znam šta će biti u budućnosti, ali ako želi doći ovdje, spreman sam automobilom doći po njega", istakao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni veznjak Vučice član je ovog tima već četiri sezone. Čak dvije godine je izbivao s terena zbog teških povreda, ali ove sezone igra zaista dobro i jedan je od ključinih fudbalera tima Luciana Spallettija.

Odigrao je ukupno 24 utakmice, te je postigao dva pogotka uz tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi