Došao kao pojačanje, a sada priznao da nije igrač za Barcu
Foto: EPA

Gomes otvorio dušu

Došao kao pojačanje, a sada priznao da nije igrač za Barcu

Portugalski fudbaler Andre Gomes priznao je da mu nije lako u Barceloni, koja ove sezone ne računa na njega ozbiljno.

Gomes je prošlog ljeta na Nou Camp stigao iz Valencije za 35 miliona eura i trebao je predstavljati veliko pojačanje za Katalonce. Ipak, taj epitet nije opravdao i postao je 'grijač klupe'.

Ove sezone je Portugalac na šest prvenstvenih utakmica odigrao svega 22 minute, a u razgovoru za A Bolu je priznao da nije zadovoljan načinom na koji se odvija situacija.

"Igranje u Barceloni nije za svakoga. Imao sam trenutaka kada sam se osjećao dosta loše", rekao je Gomez, koji je indirektno poručio da je shvatio da jednostavno nije igrač za Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gomes (24) se nije uspio izboriti za važniju ulogu u sjajnoj konkurenciji, a najvjerovatnije će uskoro napustiti Nou Camp i potražiti klub u kojem će više igrati, ali i znatno manje zarađivati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi