Drama na klupi Barcelone: Očajni Suarez plakao
Foto: EPA

Video obišao svijet

Drama na klupi Barcelone: Očajni Suarez plakao

Urugvajski majstor Luis Suarez povrijedio se u sinoćnjoj utakmici protiv Seville (2:0). 

Suarezu je u posljednjem meču sezone stradala zadnja loža i još uvijek se čeka presuda liječnika o tome kada će se vratiti na teren, a pod velikim upitnikom je i njegov nastup za Urugvaj na Copa Americi sljedeće sedmice. 

Napadač je teren stadiona Vincente Calderon morao napustiti sa bolnom grimasom na licu, a na klupi je prekrio glavu rukama i doslovno plakao.

"Ne preostaje mi ništa drugo osim da sačekam testove i onda ću znati više o povredi. Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ću se priključiti reprezentaciji", izjavio je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Barcelona je u finalu Kupa kralja savladala Sevillu sa 2:0.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi