Dva gola Misimovića u pobjedi Beijing Renhea

Sjajna partija nekadašnjeg reprezentativca

Dva gola Misimovića u pobjedi Beijing Renhea

E. Čaušević

Fudbaleri Beijing Renhea slavii su danas protiv Qindao Huanghaija sa ubjedljivih 5:0 u okviru 14. kola kineske druge lige.

Domaća ekipa za cilj ima povratak u najjači rang kineskog fudbala, a to su danas pokazali i protiv lidera prvenstva. Renhe je na domaćem terenu deklasirao Qingdao sa 5:0, a sjajnu utakmicu odigrao je nekadašnji bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović.

Popularni Miske pogodio je za vodstvo svoje ekipe u 37. minuti utakmice. Početkom drugog poluvremena Misimović je na scenu stupio ponovo na početku drugog poluvremena kada je drugi put zatresao mrežu gostiju.

Domaći su do kraja utakmice postigli još tri gola. Dva puta mrežu Qingdaa zatresao je Nikica Jelavić, dok je jedan gol dodao Han Peng.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi