Džeko danas igra protiv svog dobrog prijatelja

U Torinu okršaj Džeke i Harta

Džeko danas igra protiv svog dobrog prijatelja

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju na gostovanju protiv Torina u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Roma je u prošlom kolu ubjedljivo slavila na domaćem terenu protiv Crotonea sa 4:0, a dva gola postigao je bh. reprezentativac Edin Džeko. Navijači Rome nadaju se da će njihov napadač i danas protiv Torina nastaviti golgeterski niz.

Italijanski mediji pred današnji meč objavili su zanimljivu informaciju, a to je da će Džeko igrati protiv svog dobrog prijatelje Joea Harta. Poznato je da su bh. napadač i engleski golman četiri sezone igrali zajedno u Manchester Cityju, te da su ostali u jako dobrim odnosima.

Ipak, nadamo se da će Džeko barem jednim pogotkom poželjeti dobrodošlicu u Seriju A svom nekadašnjem saigraču iz Cityja. Meč između Torina i Rome igra se danas od 12:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi