Emery: PSG želi samo najbolje, a Neymar je takav

Trener PSG-a zagolicao maštu navijačima

Emery: PSG želi samo najbolje, a Neymar je takav

U posljednje vrijeme sve su češće špekulacije da će brazilski fudbaler Neymar pojačati redove PSG-a u najskupljem transferu u historiji fudbala. 

PSG bi navodno Barceloni na ime obeštećenja trebao isplatti oko 220 miliona eura, a transfer bi mogao biti gotov u naredne dvije sedmice. Iako se ovo još uvijek čini nemogućim, trener PSG-a Unai Emery je ipak potvrdio da postoji mogućnost da se ovo desi. 

"PSG želi najbolje igrače na svijetu koji igraju u najboljim klubovima na svijetu. Ako želimo da se poredimo sa Realom, Barcelonom ili Bayernom u Ligi prvaka, moramo imati igrača iz top pet na svijetu. Pokušavamo jednog takvog dovesti ovog ljeta. Neymar spada među pet najboljih igrača na svijetu. Predsjednik i klub već godinama rade naporno kako bi doveli najbolje igrač", rekao je Emery. 

Bilo bi zaista zanimljivo vidjeti Neymara u dresu PSG-a, ali svakako da je transfer još uvijek veoma daleko od realizacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti