Emotivne poruke Ramosa i Isca za Alvara Moratu
Foto: EPA

Reakcije na Moratin transfer u Chelsea

Emotivne poruke Ramosa i Isca za Alvara Moratu

Nedugo nakon što je Manchester United realizovao transfer Romelua Lukakua i odustao od dovođenja napadača Real Madrida Alvara Morate, drugi premierligaš je dogovorio transfer sjajnog Španca.

Morata će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Cheseaju, a Plavci su postigli dogovor sa Realom, te će za Moratine usluge Kraljevima isplatiti oko 80 miliona eura.

Iz Cheseaja su i zvanično saopštili da je postignut dogovor sa Real Madridom, a nakon novih vijesti društvene mreže su preplavljene komentarima na ovaj transfer.

I Moratin saigrač iz Reala, Sergio Ramos, se oglasio na Twitteru i poželio španskom napadaču sreću u Chelseaju.

"Moratoski, želim ti su sreću ovog svijeta. Uživaj u novom poglavlju i postiži golove kao što to obično i radiš. Nedostajat ćeš", napisao je Ramos u svojoj poruci.

Još jedan Moratin saigrač iz Reala, Isco, se emotivnim postom na Twitteru oprostio od novog napadača Chelseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Brate, sada odlaziš...Puno ćeš mi nedostajati. Samo se nadam da si sretan i da ćeš tamo pronaći sve što zaslužuješ. Volim te", objavio je Isco.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi