Englezi se pitaju: Yaya jesi li normalan?

Odbio nevjerovatnu ponudu iz Kine

Englezi se pitaju: Yaya jesi li normalan?

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja, Yaya Toure, nalazi se na meti mnogih klubova, ali očito je da je ovaj vezni igrač odlučio da ostane na Etihadu.

Engleski mediji danas su prenijeli da je na adresu Manchester Cityja stigla nova ponuda za Tourea. Igrača sa Obale Slonovače želi nekoliko klubova iz Kine, a jedan od njih ponudio je Toureu pravo bogatstvo.

Navodno, klub je spreman da Toureu ponudi nevjerovatnu sedmičnu platu od 430.000 funti što je duplo više nego što on trenutno zarađuje u Manchester Cityju. Ipak, njegov agent potvrdio je da je Toure odbio ponudu jer želi ostati na Etihadu.

Toure je od dolaska Pepa Guardiole bio na izlaznim vratima engleskog kluba, ali je u posljednje vrijeme počeo da igra zbog čega je promijenio svoje mišljenje. Međutim, mnogi se pitaju kako je Toure mogao da odbije ovako bogatu ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi