Enrique: Ne vjerujte medijima, jer oni lažu čim progovore
Foto: EPA

Trener Barcelone žestoko kritikovao medije

Enrique: Ne vjerujte medijima, jer oni lažu čim progovore

D. Rakanović

Nakon što je objavljeno da je Barcelona dobila novog trenera, sadašnji trener Barce Luis Enrique smatra da ta informacija nema mnogo veze sa istinom.

Španski mediji jučer su objavili vijest da je nasljednik Enriquea na klupi Barce 53-godišnji španski stručnjak Ernesto Valverde koji trenutno vodi ekipu Atheltic Bilbaa. 

"Valverde preuzima Barcelonu? Ne bi trebalo da vjerujete u sve što vidite u medijima, jer oni lažu čim progovore",  rekao je Enrique. 

Španski mediji dodatno su zagolicali maštu navijačima Barcelone objavivši da se Valverde oprostio sa svojim igračima i obavijestio ih da napušta ekipu pred polazak na gostovanje u Madrid na utakmicu posljednjeg kola La Lige protiv Atletica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promocija novog trenera na Camp Nou, navodno je zakazana za idući ponedjeljak, dva dana poslije finala Kupa Kralja, koje će biti posljednja utakmica na kojoj će Enrique voditi Blaugranu. 

Barca će u finalu Kupa Kralja na Vincente Calderonu igrati protiv Alavesa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi