Ermin Bičakčić pod upitnikom za meč protiv Schalkea

Loše vijesti za selektora Sušića

Ermin Bičakčić pod upitnikom za meč protiv Schalkea

Informacije koje stižu iz Njemačke neće se nimalo svidjeti selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine pred kvalifikacione duele za EURO protiv Velsa i Belgije.

Naime, nakon što je već umjesto povrijeđenog Sejada Salihovića pozvao lijevog beka Željezničara Josipa Kvesića, Sušić bi mogao ima i problema sa Erminom Bičakčićem. Komandant Hoffenheimove odbrane upitan je za duel TSG-a sa Schalkeom zbog povišene temperature.

"Vratio se kući zbog povišene temperature", kratko je rekao jučer trener Bičakčićevog kluba Markus Gisdol.

Za razliku od Bičakčića koji je upitan, Sejad Salihović zbog povrede koljena sasvim sigurno neće biti u konkurenciji za utakmicu s Rudarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.