Fenerbahče ima novi plan za dovođenje Višće

Bh. reprezentativac mijenja klub?

Fenerbahče ima novi plan za dovođenje Višće

Edin Višća je vrlo blizu transfera u Fenerbahče, javljaju turski mediji. 

Velikan iz Istanbula je odlučan u namjeri da se pojača u ljetnom prijelaznom roku kako bi šampionski trofej ponovo vratio u svoje vitrine, a prvi na popisu želja trenera Vitora Pereire je upravo bh. reprezentativac Edin Višća. 

Čelnici Fenerbahčea već neko vrijeme pregovaraju sa Basaksehirom oko sklapanja posla, a tamošnji mediji su objavili da je višestruki turski prvak spreman za Edina Višću ponuditi Miroslava Stocha i svotu od milion eura. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nije tajna da borbu za dovođenje Višću još vode Trabzonspor, Bešiktaš, Real Sociedad, Sevilla i Malaga. Za kraj podjsetimo da je Višča u protekloj sezoni postigao 16 pogodaka i upisao pet asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi