Filip Đorđević postigao dva gola i povrijedio se

Nesreća za pojačanje Rimljana

Filip Đorđević postigao dva gola i povrijedio se

Teme:

Lazio je jučer odigrao prijateljsku utakmicu u kojoj je slavio sa 3:2 protiv ekipe Barija.

Glavno ime u sastavu Nebeskoplavih bio je njihov novi napadač Filip Đorđević koji je postigao dva pogotka. Ali, Filip ipak neće po dobrom pamtiti ovu utakmicu. Pred kraj susreta, reprezentativac Srbije zadobio je vrlo nezgodnu povredu lijevog koljena nakon jednog sudara sa protivničkim igračem. 

Đorđević je prebačen u bolnicu gdje će se izvršiti detaljna analiza povrede i bit će poznato koliko će ovaj igrač izbivati sa terena. 

Đorđević je u Lazio stigao iz francuskog Nantesa gdje je bio najbolji igrač i strijelac kluba, a do sada je u tri pripremne utakmice za Rimljane postigao čak pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.