Fudbaler iz MLS-a suspendovan zbog fotografije sa oružjem
Foto: Screenshot

Igrač Montreal Impacta

Fudbaler iz MLS-a suspendovan zbog fotografije sa oružjem

Društvene mreže mogu biti dobar alat za profesionalne sportiste kako bi se približili svojim navijačima, ali nekada ih njihovi postupci mogu dovesti u nevolju. To se desilo i sa igračem Montreal Impacta Wandrillem Lefevreom.

Francuz je, naime, suspendovan od strane svog kluba zbog toga što je na Instgaramu objavio sliku na kojoj pozira sa pištoljem, dok se na istoj slici može vidjeti i puška. Uz fotografiju je postavio i poruku, "Pošto je Donald  na vlasti, bolje biti siguran nego žaliti kasnije".

Kako sport i oružje ne idu zajedno, iz ovog kluba koji se takmiči u MLS ligi su odlučili suspendovati svog defanzivca.

"Zbog neprihvatljivog posta na društvenim mrežama, Montreal Impact je suspendovao Wandrillea Lefevrea, a o njegovoj sudbini će se još raspravljati", poručili su iz kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi