Garitano novi trener Deportiva iz La Corune

Potpisao jednogodišnji ugovor

Garitano novi trener Deportiva iz La Corune

E. Čaušević

Deportivo La Coruna danas je saopštio na svojoj zvaničnoj internet stranici da je Gaizka Garitano novi trener ove ekipe.

Nekadašnji stručnjak Eibara danas je potpisao ugovor sa Deportivom i na klupi ove ekipe ostat će najmanje jednu sezonu. Garitano je potpisao jednogodišnji ugovor, ali ukoliko zadovolji čelnike kluba dobit će novi ugovor.

"Zahvaljujem se čelnicima Deportiva na pruženoj prilici. Presretan sam što sam dobio šansu da vodim ovaj tim i dat ću sve od sebe da to opravdam. Nadam se da je ovo početak jedne duge i uspješne saradnje", rekao je Garitano.

On je dodao da je svjestan da se mora dokazati čelnicima kluba jer je dobio ugovor samo na jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da je sve do mene i nadam se da ću se pokazati i dobiti na kraju sljedeće sezone novi ugovor", dodao je novi trener Deportiva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi